مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام
ما چند سال پیش خودرومون که بخاطر تصادف تپی تعمیرگاه بود به همون مکانیکی بصورت قولنامه ای فروختیم، توی قولنامه قرار شد یه روزی بریم برای وکالت فروش، و هیچ پول و مدرکی هم جابجا نشد، برای وکالت فروش دادن هم هیچکدوم نرفتیم،برای پرداخت نکردن پول هم جریمه روزانه گذاشته بودیم.
کلا معامله فقط روی برگه موند، ما هم اون شهر نبودیم فرصت پیگیری نداشتیم، اما طرف ماشینو به یکی دیگه فروخته و چند سالیه هیچ خبری ازش نیست، نه پول داد نه ماشینو
چکار میتونیم بکنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر ثمن مشخص شده صرفا همان قابل مطالبه است.
مفاد قرارداد حائز اهمیت است شوربختانه به روز نیز محاسبه نمی‌گردد مگر رسما مطالبه شده با‌شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مبایعه نامه در دست دارید الزام وی به پرداخت ثمن و خسارت روزانه را بخواهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و سنجیده ای از آن به عمل آید و بعد نظر قطعی داد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک و اسناد نیاز به بررسی بیشتر دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد شرایط را داشته باشد معتبر است و شما میتوانید ثمن معامله را مطالبه کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید بر اساس قرارداد مبلغ ثمن رو مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق ارگان های مربوطه اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد قولنامه دادخواست مطالبه ثمن دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شکایت نمایید تا موضوع رسیدگی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید درخواست توقیف فیزیکی و فسخ معامله را داشته باشید

یک وکیل :

سلام ودرود شمامی‌توانید دعوی کفری فروش مال غیر مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه ثمن و...مطرح نمایید نسبت به توقیف خودرو اقدام نمایید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شکایت بخاطر فسخ معامله به علت پرداخت نکردن پول البته باید قولنامه ای که نوشته اید خوب مطالعه شود تا جواب درست به شما ارائه شود که چه شکایتهایی می توانید انجام دهید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، ممکن است خیار تاخیر ثمن در مورد شما مصداق داشته باشد امکان الزام به مطالبه ثمن نیز وجود دارد بايست قولنامه دقيق بررسی شود.