مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه خودرو

با سلام دقیقا 3روز پیش در تاریخ1401/9/14ماشینی رو فروختم مشتری از شهر دیگه ای اومد واسه خرید ماشین رو بررسی کرد و به توافق رسیدیم رفتیم دفترخونه ماشین رو قولنامه کنیم وقتی رسیدیم دفتر خونه و مدارک رو دادم به دفتر خونه تا اینجا همه چیز درست همه مدارکا درست بهم گفت کارتتو بهم بده از روی کارتت ازطریق شماره شبا برات پولو انتقال بدم هی اینور کرد هی اونور کرد گفت بیا برات انتقال دادم تا چند ساعت دیگه میشینه به حسابت منم نگاه کردم دیدم درسته همه چیز الان 3روزه هیچ پولی به حسابم نیومده من قول نامه کردم طرف بعد 3روز منو سروکار گذاشتن که دارم پی گیری میکنم پول برگشت خورده و از این حرفا گوشیشو خاموش کرده ماشین و مدارکم گرفته ازم چه خاکی تو سر خورم بریزم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اولا اظهارنامه فسخ و دادخواست تایید فسخ معامله ارسال کنید و ثانیا حتما علیه ایشان شکایت تدلیس تنظیم نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با مراجعه به کلانتری مراتب را گزارش و تحت عنوان کلاهبرداری از ایشان طرح شکایت نمایید و بلافاصله تقاضای توقیف خودرو نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون سند خودرو در پلیس راهور هنوز به اسم شماست سریع دادخواست دستور موقت توقیف فیزیکی و سندی ماشین بعلاوه مطالبه وجه به مبلغ ..... را بده به دادگاه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع و رد مال را مطرح کنید و

و درخواست دستور موقت فوری را اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطالبه وجه بدهید و چون سند به اسم شماست میتوانید دستور توقیف بگیرید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
طی اظهارنامه ای اعلام فسخ و سپس دادخواست تأیید فسخ معامله دهید . میتوانید درخواست توقیف خودرو را نمایید .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حتما تحت عنوان کلاهبرداری سریعا شکایت کنید سریع عمل شود و از قاضی توقیف را بخواهید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما دادخواست فسخ قرارداد یا مطالبه وجه و خواستار دستور موقت توقیف خودرو را خواستار شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما هم می‌توانید تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع شکایت بکنید و هم می توانید با توجه به اینکه سند خودرو در راهور به نام شما هست تقاضای توقیف فیزیکی و سیستمی آن را در سیستم راهور نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه معامله انجام شده را دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست موقت بگیرید و جهت کلاهبرداری و شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بانک‌مربوطه پیگیری کنید اگر انتقال صورت نگرفته به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه ثمن دهید.

یک وکیل :

با سلام
اظهارنامه ارسال شود با موضوع فسخ معامله بعلت خیار تاخیر ثمن و بلافاصله دادخواست فسخ و تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر عدم نقل و انتقال خودرو

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت طرح و در آگاهي پيگيري نماييد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به عنوان کلاهبرداری شکایت شود

شاهین غفاریان دانشمند

جناب آقای شاهین غفاریان دانشمند :

سریعا شکایت کلاهبرداری رو مطرح کنید و درخواست توقیف ماشین رو هم به بازپرس پرونده بدین .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می‌توانید تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع شکایت نمایید
با توجه به اینکه سند خودرو به نام شما هست تقاضای توقیف فیزیکی و سیستمی آن را در سیستم راهور نمایید و متعاقبا دادخواست مطالبه وجه معامله را دهید
می توانید اعلام فسخ نموده و استرداد خودرو را مطرح نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام چون وجهی پرداخت نشده و خودرو هم به فیض خریدار نیومد معامله ای صورت نگرفته. تقاضای فسخ معامله و استرداد مدارک را ارائه دهید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر قرارداد تنظیم کردید و شرط فسخ داشته باشید فسخ کنید و اگر نداشته باشید باید شکایت کنید و دادخواست مطالبه ثمن معامله کنید