مشاوره حقوقی رایگان - ایا شکایت کنم یا بیمه کاملا پاسخ گو است؟

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده در تاریخ 1399/4/23 در محل کار دچار حادثه کار شدم و انگشت سوم دست راستم توسط جرثقیل های سقفی قطع گردید ... من در کارگاهی که کار‌ میکردم هنوز بیمه تامین اجتماعی نشده بودم و بعنوان کارگر روزمزد مشغول بکار بودم که این حادثه اتفاق افتاد..
صاحب کارگاه پس از اینکه از بیمارستان مرخص شدم چون کارگاه بیمه حوادث داشته به بیمه معرفی کرد ... اما برخی گفتند ممکن است بیمه میزان دیه و از کار افتادگی را کم بدهد .. از طریق قانونی پیگیر باش ... ازین طرف صاحب کارگاه میگوید بیمه راضیتان میکند و تمام حق و حقوقتان را میدهد ...
از شما که خبره مسائل قضایی هستید خواهشمندم راهنمایی کنید که ایا از طریق پزشکی قانونی و رای دادگاه اقدام کنم یا بیمه بدون حق خوری جوابگو است ... لازم به ذکر است بیمه حوادث کارگاه بیمه ایران بوده و من کارگر روزمزد
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پرداخت دیه حادثه حین کار توسط بیمه دیه حادثه حین کار قطع انگشت حین کار دیه بیمه