مشاوره حقوقی رایگان - کسر متراژ زمین ارثی

با سلام، سوالی داشتم در خصوص زمینی که به ارث برده ام. سه خواهر هستیم که یک زمین زراعی به ارث برده‌ایم. تنها مدرکی که داریم یه تقسیم نامه است، که ظاهران اعتبار چندانی ندارد. سال هاست که زمین را به حال خود رها کرده ایم. الان قصد فروش آن را داریم. تازه مطلع شدیم که متراژ زمین از هر طرف کم شده است. مانده ایم چه کاری باید انجام دهیم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. همان تقسیم نامه سند عادی مالکیت شماست. براساس آن اگر تصرفی روی زمین شما شده می تواند شکایت کیفری یا حقوقی تصرف عدوانی مطرح کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توضیحات کافی نیست مدارک باید بررسی شود