مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

با سلام، من یک ساله که نیروی پیمانی آموزش و پرورش هستم. با آزمون استخدامی مشغول به کار شدم. طبق قانون، بعد از 5 سال رسمی آزمایشی می‌شوم. الان باردار هستم و به تازگی آموزش و پرورش بخشنامه زده که حقوق و مزایای نیروهای پیمانی با تامین اجتماعی و طبق قوانین آن هاست. به اداره مراجعه کردم میگن فقط 6 ماه اختصاص می‌یابد و 60 درصد حقوق. در حالی که همکارانم با شرایط یکسان در سال گذشته در صورت زایمان تا قبل از این بخشنامه حقوق کامل و نه ماه رو دریافت کردند. از طرفی فرزند جانباز هستم. میخواستم بدونم اگر به دیوان عدالت شکایت کنم مازاد حقوق 6 ماه و سه ماه اضافه مرخصی بهم تعلق میگیره؟ اگر درخواست رسمی شدن با توجه به قانون تبدیل وضعیت ایثارگران کنم، آیا قبول میکنن؟ در این مورد به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟ چطور حقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بخشنامه آموزش وپرورش در خصوص کاهش مدت مرخصی زایمان خلاف قانون است شما می توانید به دیوان عدالت اداری مراجعه نمایید