مشاوره حقوقی رایگان - تغییر بستر رودخانه

بنده زمینی دارم که با زمین روبرو مرزمان یک رودخانه بزرگ است صاحب زمین روبرو در حال احداث پرورش ماهی هستش زمان خاک برداری تمام مسیر رودخانه را با خاک پوشانده و مسیر رودخانه رو به داخل زمینهای من تغییر داده و درختان بید حریم رودخانه سمت بنده را قلع و قمع کرده چگونه میتوانم به حق خودم برسم

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با تقدیم دادخواست یا اعلام جرم ، بر اساس نظر کارشناس چنانچه ادعای شما ثابت گردد با حکم دادگاه مجبور به اعاده وضع به حالت سابق میگردد و پرداخت خسارت .