مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح اطلاعات شاکی و متشاکی در ابلاغیه

با سلام، در پرونده ای به عنوان شاکی از پدر و پسری به عنوان مزاحمت شکایت کرده ام. پسر هم متقابلا از من شکایت کرده. حالا در مراحل صدور رای، اشتباها شاکی پدر بوده و متشاکی من و پسرش هستیم.
پدر نامبرده از این موضوع استفاده کرده و به عنوان شاکی از پرونده و اطلاعات آن سوء استفاده می نماید.
چند بار به بازپرسی اعلام کردم که اصلاح کنند اما نشد.
در حال حاضر پرونده در مرحله دادگاه کیفری است. خواستم بدونم بر اساس کدام ماده یا قانون میشود لایحه نوشت تا اصلاح اطلاعات صورت پذیرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام نیازی به استناد به مواد قانونی وجود ندارد خواسته خود را به صورت مختصر و مفید به زبان ساده بیان کنید و در لایحه خویش استناد به شکایت خود با ذکر صفحه آن در پرونده بنمایید و عنوان کنید که شما شاکی هستید نه مشترکاً یا متهم

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

لازم است با نوشتن دقیق یک لایحه و ذکر مشخصات شاکی و متشاکی موضوع را به قاضی دا گاه کیفری بیان و خواستار اصلانح قرار صادره از دادسرا گردید