مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 100

با سلام و خسته نباشید ..
پدر من سال 82 یک باب منزل مسکونی ویلایی خریداری کردند که دارای پارکینگ داخل حیاط بود. و ما در این مدت هیچگونه تغییری داخل ساختمان ایجاد نکردیم. اردیبهشت 99 پدر من این منزل را فروختند و الان برای انتقال سند به مشکل برخورد کردیم .. شهرداری اعلام کردند که این پارکینگ داخل نقشه ساختمان نبوده و بدون مجوز بنا شده .. حالا منتظر نتیجه کمیسیون ماده 100 هستیم .. ممکنه راهنمایی بفرمایید برای دفاع از پدرم باید چه کاری انجام بدم ؟؟ جریمه شامل ما میشه واقعا ؟؟؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام ممکن است فردی که به پدر شما ملک را فروخته و پس از اخذ پایان کار مبادرت به ساخت این پارکینگ نموده باشد در هر صورت یا جریمه تعلق میگیرد و یا تخریب پارکینگ در هر صورت این هزینه با پدر شماست و پدر شما می تواند از کسی که به او فروخته مطالبه کند