مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از کارفرما

باسلام
بنده سال 96 هنگام اعزام به ماموریت از جانب شرکت دچار حادثه رانندگی شدم که موجب فوت راننده و اسیب حدود 30 درصدی (طبق نظریه کارشناس پزشکی قانونی) به بنده شد
باتوجه به اینکه خودرو متعلق به شرکت بود بنده از راننده شکایت و از بیمه شخص ثالث استفاده نمودم
ایا با وجود دریافت خسارت از بیمه ماشین و اعلام گزارش ناشی از حادثه حین کار توسط کارفرما به بیمه بنده میتوانم با گذشت حدود 3 سال از این قضیه نسبت به دریافت خسارت از کارفرما یا بیمه مسئولیت ایشان اقدام کنم

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام خسارت از کارفرما دقیقا یعنی چه شما دچار سانحه شده اید و دیه خود را از �مه خودرو متعلق به شرکت دریافت کرده‌اید حال توضیح دهید که چه خسارت دیگری برای شما ایجاد شده است اگر دچار ازکارافتادگی شده اید بله می توانید