مشاوره حقوقی رایگان - حذف آی دی اینستاگرام

سلام، خسته نباشید.
یک نفر میاد با سیم کارتی که مال خودش نیست یه اکانت یا آی دی، در اینستاگرام میسازه. صاحب اصلی، سیم کارت رو میسوزونه و سلب امتیاز میکنه.
ولی هنوز آی دی یا اکانتی که اون شخص با سیم کارت دیگری درسته کرده که پاک نمیشه یا سلب نمیشه.
اگر خدای نکرده این شخص با این اکانت سوءاستفاده کنه چی میشه؟ مقصر کی هستش؟
راه حلی که بتونه با سلب امتیاز سیم کارت، اون آی دی یا اکانتم سلب بشه چیه؟
با تشکر

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام از طریق اظهارنامه از ایشان بخواهید که آن اکانت یا آیدی را پاک نماید چنانچه این کار را نکرد از طریق دادگاه می تواند وی را ملزم به این کار بکنید