مشاوره حقوقی رایگان - ازادی ماشین

باسلام سال 1391 پدرم تصادف کرده با مزدا مادرمم باهاش بودن توی تصادف هر دوفوت شدن مقصر50. 50 بودن از اونموقع تو پارکینگه بنظرتون میتونیم بیاریمش بیرون؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله میتوانید.اساسا همان زمان هم می توانستید برای ترخیص خودرو اقدام کنید دلیلی نداشت تا الان این موضوع را بلاتکلیف رها کنید.در هر صورت احتمالا هزینه پارکینگ تمام این سالها را از شما مطالبه کنند.چون مقصر باقی ماندن طولانی مدت خودرو در پارکینگ خود شما بودید و بر اساس قاعده اقدام اگه این تاخیر منجربه افزایش هزینه بشه مسیولیت هزینه با شما خواهد بود.