مشاوره حقوقی رایگان - سلاح بادی برای محافظت

سلام خسته نباشید .
من در شهر خودم با یک سلاح بادی با کالیبر 5.5 به تعمیرگاه سلاح های شکاری رفتم .
در همان موقع رو به روی مغازه دو مرد قوی هیکل شروع به درگیری ( فحش-کتک-زخمی کردن ) با یک زن را کردند و همه ی مردم جمع شدند و فقط و فقط نگاه کردنند و فیلم میگرفتن و کسی کلمه ای حرف نزد ولی من عصبانی شدم و با پشت تفنگ بادی ضربه ای به پشت مرد اولی زدم و مرد فقط بیهوش شد و مرد دومی با عصبانیت داشت به سمتم میومد و من چند باری گفتم وایستا ولی صبر نکرد و من هم تیری به پای ان مرد زدم و وقتی که افتاد دست هاشو بستم و خودم به پلیس زنگ زدم و اومدن اونا رو بردن .
به نظرتون برای من هم مشکلی پیش میاد .
من 14 سالمه .
تفنگ بادی هاتسان رنجر اپاچی 1100 X با کالیبر مجاز 5.5 .
در ضمن باید بگم هیچ کدومشون هیچ عیبی خاصی نکردن.
ایا هزینه بیمارستان رو باید بدم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر هزینه بیمارستانی به شما قانونا متعلق نیست ولی شلیک یا ضربه با تفنگ جرم محسوب و مجازات خواهید شد مگر در صورت کسب رضایت شکات که قضیه کمی متفاوتتر است. بهتر است با وکیل همراه شوید