مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث

سلام
تعداد وراث 2 نفر خواهر، وراث درجه ی 2
اموال: اپارتمان 40ساله در محله ی گیشای تهران طبقه ی اول با پارکینگ 39متر/ وانت کارا مدل 97 / وانت مزدا مدل 85 / حساب بانکی به مبلغ 125میلیون / اداره ی مالیات مبلغ 32 میلیون مالیات تعیین کرده است، آیا با توجه به اینکه ورثه از اشنایان که به تازگی افرادی از خانواده فوت کرده اند و برای ازاد کردن اپارتمان در تهران مبلغهای بسیار کمتر از این موارد در حد 3 تا 4 میلیون پرداخت کرده اند ، مبلغ 32 میلیون درست است؟ یا مبلغ 3تا4 میلیون تخیلی و درو از ذهن است

با سپاس

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میزان مالیات بر ارث بستگی به ارزش گذاری و مایملک متوفی دارد و بر حسب اشل اداره دارایی محاسبه میشود