مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام. من نظامی هستم در مرز خدمت می کنم و راننده بودم و جانشین پاسگاه مقدار 20 کیلو تریاک رو وارد میکنه و با ماشین پاسگاه تحویل طرف توی ایران میدن حالا توی دادگاه برام زده 1-مشارکت در ورود مواد مخدر 2_ معاونت در حمل مواد مخدر 3- دریافت رشوه به مبلغ 20 میلیون میخواستم بدونم حکمم حدودا چی میشه سو سابقه ندارم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام احتمالا حبس در انتظارتان خواهد بود مگر با دفاع مناسب و رد محکومیت