مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در حمل مواد

سلام وقتتون بخیر من به عنوان اسکوت 121 مواد مخدر تریاک گرفتن و زدن معاونت در حمل مواد
ماشینم گوشیم گرفتن الان میرم دنبالش میگن شاید مصادره بشه ولی چیزی داخلش نبود بار و ی ماشین دیگه بوده چند مدت طول میکشه تا نامه ازادی ماشین بهم بدن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خودرو مصادره نخواهد شد چون معاونت در حمل مواد اتهامی شما می باشد ووسیله حمل مواد نبوده بعد از تکمیل پرونده ورای دادکاه میتوانید خودرو را با دستور مرجع قضایی ازاد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام چون مواد مخدر در خودرو شما نبوده است خودرو مصادره نخواهد شد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
بستگی به نظر قاضی دارد