مشاوره حقوقی رایگان - الزام به نصب آسانسور

سلام، ما در ي; مجتمع مسكوني ٤ طبقه روي پيلوت كه ١٢ واحدي است ساكن هستيم. با توجه به عدم وجود آسانسور و كهولت سني و مشكلات جسمي، اكثر ساكنين در مجمع عمومي ساختمان تصميم به نصب آسانسور در قسمت مشاع ساختمان (پاسيو) گرفته شد و صورتجلسه با امضاء اكثريت موافق مالكان به ثبت رسيد.
لذا با توجه به اين كه ١٠ واحد موافق و ٢ واحد مخالف هستن و اين كه كارشناس رسمي با نصب آسانسور در سطح اشغال قسمت مشاع موافق كرده.
حال با شرايط موجود و اين كه آسانسور به خاطر شرايط جسمي اكثريت ساكنين، لازم است؛ مي توان از طريق دادگاه اقدام كرد براي نصب و پرداخت هزينه هاي نصب آسانسور از ٢ واحد مخالف؟

پاسخ ها :

مخالفت با نصب آسانسور در آپارتمان الزام ساکنین به نصب آسانسور آسانسور در آپارتمان آسانسور هزینه های مشترک در آپارتمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان