مشاوره حقوقی رایگان - نصب آسانسور

با سلام، در يك ساختمان ٧ واحدي، سي ساله زندگي مي كنم. 6 واحد موافق نصب آسانسور مي باشند. تنها يك واحد مخالف است. جاي آسانسور از قبل تعبيه نشده ولي ميشه آسانسور را در نورگير نصب كرد كه البته نزديك پنجره اتاق واحد مخالف مي باشد. وي به اين امر راضي نيست. چهار واحد، عليه واحد مخالف شكايت نامه تنظيم كرده اند. آیا واحد مخالف مي تواند از نصب ممانعت كند؟ ضمنا شهرداري به ما گفته كه رضايت همه مالكين اجباري است.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت عدم رضایت باید از طریق دادگاه و مراجع قضایی پیگیری کنید

یک وکیل

رضایت همه ضروری است حسب قاعده تسلیط و لاضرر