مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد به توافقات انجام شده در نصب آسانسور

ما در یک آپارتمان 8 واحدی 4 طبقه زندگی میکنیم که در ابتدا ساختمان آسانسور نداشت . با آراء اکثریت تصمیم به نصب آسانسور در محل جانمایی شده گرفته شد . همه همسایگان موافقت کردند به جز یک واحد و با توافقی که شد قرار شد سهم همسایه ناراضی بصورت مساوی سرشکن شود ( تا پس از نصب آسانسور از طریق مراجع پیگیر پرداخت سهم آن همسایه هم بشویم ) اما بعلت کم بود وقت همه موافقت کردند فعلا اولویت با نصب آسانسور باشد. بعد از انعقاد قرارداد نصب آسانسور و پرداخت قسط اول دو نفر از همسایه هایی که قبلا موافقت کردند هزینه واحد ناراضی بصورت مساوی سرشکن شود اعلام نمودند به هیچ عنوان سهم واحد دیگر را پرداخت نمی کنند و فقط سهم خودشان را پرداخت می کنند و عملا سایر ساکنین را در کار انجام شده قرار دادند. سئوال من این هست با عنایت به اینکه توافق به هم خورده من می توانم مابقی اقساط آسانسور را پرداخت نکنم تا دوباره آن دو همسایه به تعهد خود برگردند ؟ و آیا با عنایت به اینکه من بیش از 50 درصد سهم خودم را پرداخت کردم آیا امکان دارد اجازه استفاده از آسانسور را به من ندهند ؟ توضیح اینکه : این توافقات هیچکدوم مکتوب نیست.

پاسخ ها :

حسام حسامی

حسام حسامی :

استان :

سلام
1- علی الاصول شما با نظر اکثریت مالکان میتونید اقدامات زیربنایی را انجام و سپس سهم مربوطه را از واحد بدهکار مطالبه کنید.
2-خیر