مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام، خسته نباشید. پدر شوهرم چند ماه پیش خواهراش برده برای انحصار ورثه و امضا کردن که سهم ارثشون رو نمیخوان. الان رفته که کپی امضاها رو بگیره بهش گفتن که ثبت نشده. از کجا باید بدونه ثبت شده یا نه؟ چجوری میتونه پیگیری کنه؟ چون خواهراش نمیان امضا کنن باز.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتان مبهم است انحصار ورثه چیزی متفاوت از سهم الارث است . نمیتوان از انحصار ورثه کناره گیری کرد تا اسم ورثه تحت عنوان ورثه مورث ثبت نشه