مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر دولتی و رفع ممنوع الخروجی

با سلام.
مهریه همسرم 1000 عدد سکه بود که از طریق ثبت اسناد، من رو ممنوع الخروج کرده و اکنون من مهریشو بصورت اقساطی پرداخت میکنم؛ اما دادگاه برای 110 عدد سکه قسط بندی کرد چون توانایی پرداخت نداشتم و دادگاه تشخیص داد 110 تا سکه بهش بدم، حالا سوالم اینه نیم عشر دولت برای اون 1000 تا سکه باید پرداخت بشه یا 110 تا؟ چون میخام از طریق پرداخت نیم عشر ممنوع الخروجی رو بردارم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .باپرداخت نیم عشر ,ممنوع الخروجی شمارفع نمی گرددمگراینکه کل دین رابپردازی ویا طلبکارتقاضای رفع ممنوع الخروجی را ازاجرای ثبت بخواهد.