مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نیم عشر دولتی

با سلام من حدود ده سال پیش به پرداخت مهریه و نفقه محکوم شدم ویارانه من را در بانک جهت پرداخت مسدود کردن در متن نامه دادگستری به بانک نوشته شده بود نیم عشر دولتی وهمراه تمبر مبلغ 131500 تومان اول کسر وبه حساب دادگستری واریز کنید بعد هم دیون را حال بعد از گذشت این ده سال که دیون من پرداخت شده رفتم دادگاه نامه رفع مسدودی حسابم را بیارم اجرای احکام شورا میگه شما باید اول 660000 تومان بابت نیم عشر دولتی بپردازی در حالی که همان طور که گفتم در متن نامه به بانک نوشته 131500 تومان و وقتی رفتم بانک گفتند که یادمان نبوده و مبلغ 131500 تومان را از حسابم پرداخت کردند ولی شورا قبول نمی‌کند و میگه کاری به ده سال پیش ندارد و باید به روز مبلغ نیم عشر را پرداخت کنم آیا این کارشان درست است اگر نه من به کجا مراجعه کنم و چکار باید بکنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد آن را تک تک بررسی کرد و سپس تصمیم قطعی گرفت