مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه فوری ملک

با سلام خدمت کارشناسان عزیز.
تاریخ اجاره من با مستاجرم 20 تیر تمام شده؛ ولی مستاجرم همش به این اسم که دنبال خونه هست و چیزی پیدا نمیکنه از تخلیه سر باز میزنه.
الان 6 سال که مستاجر من هست و هر سال به صورت دست نوشته تمدید کردیم. سال پیش من متن رو آماده کردم که شامل شماره چک هایی که برای ودیعه و اجاره ها میشه، هم بود ( مثل سال های گذشته ) ولی خود مستاجرم نبود که اونم امضا کنه و فقط خانوادش هستن. کلیه چک هام پرداخت شده.
ملک رو برای فروش گذاشتم، تو بازدید متوجه شدم که خسارت های به ملکم وارد شده و ملک نوساز به ایشون کرایه داده بودم.
میخواستم بدونم برای گرفتن حکم تخلیه فوری و همچنین جبران خسارت های وارده و اجاره این مدت باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حکم تخلیه فوری مستاجر دستور تخلیه فوری خسارت به ملک توسط مستاجر آسیب به ملک توسط مستاجر قانون خسارت مستاجر مطالبه اجاره معوقه اجاره موجر مستاجر