مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت شریک

سلام، ببخشيد من چهار سال با پسرعموم شريک كاری بودم. عيد همين امسال بعد از تعطيلات نوروز، كل كارگاه رو جارو كرده برده هرچي كه بوده و نبوده هيچ قراردادي هم بين ما نبود به جز اجاره نامه كارگاه كه به نام جفتمون بود. آیا ميتونم كاري بكنم و وسايلم رو ازش پس بگيرم؟

پاسخ ها :

خیانت در امانت شریک کاری خیانت در امانت شریک بردن وسایل توسط شریک شراکت خیانت در امانت شریک