مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو

سلام
من دو هفته پیش از یه دلال با واسطه یه خودروسوزوکی خریدم اما بعد از 300کیلومتر متوجه شدم آب کم میکنه و تو تعمیرگاه بعد از باز کردن موتور متوجه شدیم سرسیلنر تاب داره و قبلا شاتون زده و سیلندر جوش خورده به خاطر کارکرد کم ماشین 50 تومن بیشتر خریدم الان باید کجا مراجعه کنم برای شکایت و آیا کل امور رو وکیل انجام میده و هزینه ش چقدره?
ندل خودرو سوزوکی86
دارای رنگ
کارکرد87000
قیمت 293 میلیون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت تمایل باید تماس بگیرید یا پیام ارسال کنید و حضورا مشاوره شوید.

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
ابتدا از طریق شورای حل اختلاف نسبت به تامین دلیل موضوع اقدام نمایید سپس با مشاوره وکلای دادگستری موضوع را پیگیری نمایید