مشاوره حقوقی رایگان - انتقال خودرویی که برگ سبز آن مفقود شده است

با سلام. من خودرویی رو خریدم که برگ سبز آن مفقود شده است. مالک آگهی مفقودی داده است.
حال دو تا سوال داشتم از خدمت تون:
اول اینکه آیا اول باید برگ سبز المثنی به اسم مالک صادر بشه و بعد من برم تعویض پلاک کنم یا با همین مدارک ( آگهی و بقیه مدارک موجود پس از 10 روز) میتونم برم پلاک رو تعویض و به نام خودم بزنم؟
دوم اینکه برای گرفتن وکالت کاری آیا باید دو وکالت جداگانه (یکی برای صدور المثنی و یکی برای تعویض پلاک) گرفته بشه یا یک وکالت نامه کفایت میکنه؟
بسیار ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید برگ سبز باشد تا تعویض پلاک بشود.
یک وکالت کلی کاری بگیرید.