مشاوره حقوقی رایگان - میزان نفقه همسر و پسرم

سلام
همسر و پسرم در اصفهان زندگی می‌کنند و همسرم نیز پرستار است. من به خاطر شغلم در شیراز کار میکنم. ماهیانه 3 روز میرم پیش همسر و پسرم. ماهیانه مبلغ 1.400میلیون تومن بابت اجاره منزل اصفهان و مبلغ 1 میلیون تومان برای خرجی به همسرم می‌دهم. ضمناً پسرم 4 سال داره.
ولی خانمم میگه این مبلغ کمه و میخواد از من شکایت کنه. آیا حق با همسرمه. در ضمن حدود یک سال است بخاطر مخالفت خانمم، هیچگونه روابط زناشویی بین ما وجود ندارد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در حال حاضر سال 1399 نفقه زن حدودا 500 هزار تومان و نفقه بچه حدودا 400 هزار تومان تعیین میشود