مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام وقتتون بخیر.
بنا بر به دلایلی مجبور شدم خونه ی خودم رو تحویل بدم و با یک نفر همخونه بشم، که معتاد بود. بعد از چند وقت متوجه شدم که تمامی لباسای من توسط این آدم به سرقت رفته. (مبلغی بالغ بر بالای 15 میلیون تومان ارزش لباس ها بود) زمانی هم که پرسیدم گفت، تو ثابت کن که لباس تو این خونه آوردی تا من همه رو بهت برگردونم. هر روز که می‌گذشت یکسری از وسایل من گم میشد و گردن نمیگرفت. تا این که یک روز از خواب پا شدم و دیدم که گوشی و پاوربانکم نیست. فیلم دوربین همسایه بغلی رو چک کردم. با کلی مکافات که مشخص بود بهش گفته بود نده بهش اما دیدم که نصف شب چند تا از دوستاش میان و با هم میرن بیرون به جز یکیشون که وایمیسته و بعد اونا وارد خونه میشه و گوشی رو سرقت میکنه و بعدش مجدد خودش برمیگرده خونه و میخوابه. ازش که پرسیدم گفت من اونا رو نمیشناسم و یه آدرس الکی داد. حالا بعد از تقریبا دو هفته پیام داده که صاحب خونه وسایل رو ریخته بیرون منم میبرمش خونه داداشم بعد واست میفرستمش. الان مبلغی بالغ بر 50 میلیون تومان از من سرقت رفته به علاوه پول پیش خونه و وجه دستی که از من گرفته بود رو هم پرداخت نکرده و گوشیش رو خاموش کرده. حالا من به خاطر سرقت گوشی شکایت کردم اما اون خبر نداره. مظنون به سرقت رو هم خودش معرفی کردم. (البته امیدوارم فیلم دوربین رو پاک نکرده باشن وگرنه هیچ مدرکی دیگه ندارم). حالا سوال من اینه اگر سرقت توی دادگاه ثابت شه توسط دوربین، من چطور میتونم تمام اون خسارات رو ازش بگیرم؟ بعضی روزها هم بهم پیام میده که وسایلت دست وانتیه. فلان مقدار پول بزن تا بفرستمش واست. (میخواد اخاذی کنه) منم نمیزنم چون میدونم پول رو میگیره و وسایلو نمیفرسته (هر سری بهش میگم تو وسایلو بفرست من ببینم با چشم، به جای 500 تومن 1 تومن میزنم به حساب شرکت. میگه باید بزنی به کارت خودم و در نهایت گوشیش رو خاموش میکنه.)
من باید چیکار کنم الان؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شکایت سرقت را در دادسرا انجام دهید و برای دریافت پول ودیعه منزل نیز باید دادخواست به دادگاه حقوقی بدهید