مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت مشاع

با سلام
من یک خانه شمالی دارم که در پشت ساختمان یک حیاط خلوت می باشد. قسمتی از آن را مسقف کرده ام و قسمتی بدون سقف است. حالا همسایه طبقه بالا نیز روی همان قسمت سقف شده، یک حیاط خلوت ساخته و فاضلاب خود را از طریق یک لوله داخل قسمت غیر مسقف انداخته و آب حاصل از شستشو های آن ها داخل این قسمت ریخته می شود و برای ما مزاحمت ایجاد کرده است. می‌گوید چون مشاع است می تواند فاضلاب خود را آن جا بیندازد. ما چکار کنیم؟ آیا شکایت کنیم اثر دارد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با همفکری ایشان یک راهکار برای فاضلاب درست کنید حتی اگر ایشان حاضر نشد خود شما درست کنید. شکایت برای این موارد کوچک و جزئی چیزی جز تلف کردن وقت نیست