مشاوره حقوقی رایگان - کسر حقوق

با سلام . اینجانب از سال 76 در شرکت لوله سازی ... مشغول به کار میباشم از بدو استخدام به صورت قرارداد پروژه و با قراردادهای 3 ماه مشغول به کار شدم تا سال 92 که بنا به دستور رئیس جمهور وقت و خارج شدن پیمانکاران از شرکت و تاسیس یک شرکت جانبی با مدیریت جمعی از مدیران داخلی شرکت کلیه پرسنل اعم از پیمانکاران و قرارداد پروژه طی قرارداد جدید و باز هم 3 ماه مشغول به کار شدیم طی این چند سال با وعده اجرای طرح طبقه بندی مشاغل کلیه نیروهای شرکت جانبی رو حواله امروز و فردا دادن تا اویل ماه جاری که این طرح اجرا شد و بعد از دریافت فیش حقوق متوجه شدیم که در اصل یکسان سازی حقوق انجام شده نه طرح طبقه بندی از پایه حقوق و سنوات ما که قدیمی هستیم کم شده و به کارگران جدیدتر اضافه شده . آیا کاهش حقوق و مزایا بعد از 23 سال سابقه پیوسته کاری قانونی است یا خیر در صورت غیر قانونی بودن از چه طریقی امکان احقاق حقوق کسر شده قابل پیگیری میباشد با تشکر از شما

پاسخ ها :

اعظم  گنجواري حاجي ابادي

اعظم گنجواري حاجي ابادي :

استان :

با سلام
دوست عزیز قانونی بودن یا نبودن اقدام شرکت بستگی به اون قرار داروهایی ست که شما با شرکت منعقد نمودید باید دید در ن قرارداد شما آیا حقوقی رو از خود سلب نمودید یا خیر ؟