مشاوره حقوقی رایگان - سرد مزاجی زوجه

سلام، خانم من خیلی سرد مزاج هست. موقعی که من به سکس احتیاج دارم به من بی محلی میکنه و میگه حوصله ندارم. خسته شدم از این موضوع. باید چیکار کنم؟ روزی هزار بار فکر خیانت به ذهنم میاد ولی آبروم و موقعیتم اجازه نمیده. همسرم موقع سکس‌ زود خسته میشه و واژنش زود خشک میشه. حالم داره بهم میخوره از این زندگی. حدود 10 تا لباس سکسی براش گرفتم که بپوشه ولی انگار نه انگار. میشه کمکم کنید که یه داروی تقویت جنسی بدم، که یک هفته زندگی کنم.

پاسخ ها :

سرد مزاجی زوجه در رابطه جنسی سرد مزاجی زن در رابطه جنسی داروی تقویت جنسی زوجه سرد مزاجی تقویت جنسی مشکلات زناشویی