مشاوره حقوقی رایگان - کاهش حقوق و سنوات

با سلام، خسته نباشید.
اینجانب از سال 76 به صورت قرارداد پروژه‌ای با مدت قراردادهای 3 ماهه در یک شرکت لوله سازی مشغول به کار شدم. از اوایل دهه نود که قرار بر این شد که پیمانکاران از شرکت ها حذف شوند توسط تعدادی از رؤسا شرکت جانبی، در کارخانه تاسیس شد. کلیه پرسنل اعم از نیروهای پیمانکار و قرارداد پروژه ای رو به این شرکت منتقل کردند. طی این چند سال وعده اجرای طرح طبقه بندی داده بودن که پس از سالها کش و قوس و امروز و فردا کردن از اوایل ماه جاری یعنی 1 مرداد 99 این طرح اجرا شد. پس از دریافت فیش حقوق متوجه شدیم که در اصل طرح همسان سازی حقوق رو به اسم طبق بندی اعمال کردن به این صورت که از پایه حقوق و سنوات افرادی نظیر ما که سابقه بالایی داریم کاسته و به سایرین اضافه شده. سوال اینه آیا کاهش حقوق به این بهانه قانونی هست یا خیر؟ در صورت غیر قانونی بودن از چه طریقی میشه احقاق حق کرد؟
با تشکر از صبر و حوصله شما بابت مطالعه این مطلب.

پاسخ ها :

حسین کلانتری

حسین کلانتری :

استان :

اگر از پایه حقوق و سنواتتون که قانون تعریف کرده کسر شده کاملا غیر قانونیه و با مراجعه به اداره کار باید احقاق حق کنید

یک وکیل

سلام اجرای طرح طبقه بندی مشاغل معمولا موجب دریافت اضافه بنا به شرایط احراز شغل پرداخت میشود اصولاً نباید باعث شود حقوق کارگر از قبل کمتر وکسر گردد در صورت کسر شرایط احراز شغل از پایه سنواتی جبران می‌شود واحتمال مازاد پرداختی قبلی تحت عنوان دیگر پرداخ میشود تا کسر شرایط احراز جوابگو شود در صورت کسر حقوقبعد طبقه بندی به هیبت تشخیص اداره کار شکواییه با موضوع فوق مراجعه گردد