مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن شوهر از منزل توسط همسر

سلام
همسرم به بهانه عدم رعایت نکات بهداشتی در ایام شیوع کرونا من را از منزل بیرون کرده و به خانه راه نمی دهد از او دست خط هم دارم که خودش درخواست بیرون رفتن را داده است. حالا یک ماه گذشته و من این یک ماه را صبر کردم تا شاید اوضاع تغییر کند اما کوتاه نمی آید. به تازگی متوجه شدم که خانه را ترک کرده و مدتی است با فرزندانم به خانه پدرش رفته است. حالا باید چه اقدام قانونی انجام دهم؟ اتهامی که بابت عدم رعایت نکات بهداشتی مطرح می کند کاملاً بی مورد است و می خواهد با بهانه قرار دادن این موضوع مانع ورزش کردن من و رفت و آمدم به خانه مادرم شود. خودش این دو مورد را در خواسته هایش مطرح کرده است و یک بار هم که در این ایام تماس گرفت گفت باید این نکات را رعایت کنی و بعد به خانه برگردی.

پاسخ ها :

مهدي‌  رضا زاده‌ فيروزآبادي‌

مهدي‌ رضا زاده‌ فيروزآبادي‌ :

با سلام طی اظهارنامه به همسرتان خواستار مراجعه نامبرده به منزل مشترک گردید تا از شما تمکین نماید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هیچ یک از زوجین اجازه ندارد دیگریرا از منزل بیرون کند و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی ضمن خطرناک بودن جرم نیستند. به منزل خود بروید. پیشنهاد می شود از مشاوره حقوقی و مشاوره خانواده استفاده نمایید. در صورت نیاز به مشاوره حقوقی تماس بگیرید