مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوج از منزل اجاره ای

زن شوهر دریک خانه اجاره ای زندگی میکنند خونه بنام زن است زن میتونه مرد توخونه راه نده چون رهن خونه مرد داده ولی برای دوام زندگی بنام زن کرده وسایل نقلیه هم بنام زن کرده زن میتونه جلو گیری کنه ازاین کار حکمش چه هست. .....

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر آن خانه محل زندگی مشترک تان است نمی توان زن این کار را انجام دهد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله میتواند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اجاره نامه به نام مرد باشد خیر زن نمی‌تواند مرد را بیرون کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله
طبق قانون ، تهیه منزل مستقل ، از تکالیف زوج میباشد

اگر خانه به اسم زوجه باشد
زوجه میتواند ، زوج را الزام نماید که خانه مستقل تهیه نماید

شما باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت زوجه اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله می‌توانید گرچه توصیه نمی‌شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب
زوج می تواند جهت مطالبه وجه الودیعه به طرفیت زوجه دادخواست بدهد ..
چنانچه قرارداد اجاره بنام زوجه است وی می تواند از ورود زوج ممانعت کند ...
پیروز باشید