مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای انتقال سند و پلاک خودرو

با سلام
با توجه به شرایطم نمی‌توانم شخصاً برای دریافت پلاک به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنم. آیا می‌توانم به شخصی وکالت بدهم تا بجای من خودرو بخرد و به مراکز تعویض پلاک برود و به نام من پلاک و سند بگیرد؟ به عبارت دیگر حضور من (خریدار) در مرکز تعویض پلاک الزامیست؟ یا حضور وکیل (شخصی که وکالت دادم) کفایت می‌کند؟
چه نوع وکالتی باید بدهم؟ باید وکالت کاری بدهم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید وکالت در خرید خودرو به نام خودتان بدهید. صرفاً وکالت در خرید نه خرید و فروش. بهتر است شخصی را که به عنوان وکیل انتخاب می کنید فرد امینی باشد و به وی اطمینان داشته باشید.