مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه واحد در وضعیت کرونا

سلام
یک واحد آپارتمان من در رهن مستاجر است. انقضای قرارداد که در املاک نوشته شده و دارای کد پیگیری هم هست، تاریخ 99/06/04 است. من از دوماه قبل به مستاجر اعلام کردم که خونه رو خودم لازم دارم. پدر مادرم از شهرستان میان ساکن بشن. ایشون هم گفتن باشه مشکلی نداره سر وقت خالی میکنم. بنا به حرف ایشون پدرم هم خونه خودش رو قرارداد اجاره بست از تاریخ 99/06/05. دقیقا یک روز بعد از اتمام قرارداد خونه من. الان مستاجر میگه بطبق بخشنامه کرونا من جابجا نمیشم!! و تو نمیتونی کاری کنی و من حداقل 3ماه میتونم بشینم. الان با توجه به اینکه خونه رو خودم لازم دارم ....
1- شورای حل اختلاف به این موضوع رسیدگی میکنه؟
2- حکم تخلیه اجرا میشه؟
3- از تاریخ اتمام قرارداد چقدر زمان میبره که حکم تخلیه اجرایی بشه؟
4-آیا ایشون میتونه بدون رضایت من و بدون قرارداد 3 ماه بشینه؟؟
5- خسارت عدم تخلیه به موقع ملک روزی 100هزار تومن هست. میتونم اون رو هم مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام این مصوبه موجب سرگردانی همه شده است فعلاً چاره ای ندارید جز اینکه با ارایه مدارک به شورای حل اختلاف دادخواست تخلیه بدهید و منتظر نتیجه باشید.