مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر در دوران کرونا

با سلام و خسته نباشید
حدود سه سال قبل خونه ای رو خریداری کردم و با صاحب اون خانه قرار داد اجاره با کد رهگیری با مدت زمان حدود دو سال و هشت ماهه با رهن کامل صد میلیون بستیم. قرار داد 30/4 امسال به پایان رسید اما مستاجر از من زمان بیشتری برای تخلیه طلب کرد در تاریخ 15/5 مستاجر جهت رهن منزل جدید از بنده درخواست مبلغی از پول پیش رانمود و بنده با حضور در مشاور املاک مبلغ30 میلیون از پول رهن را به مستاجر پرداخت کردم و در پشت قولنامه مستاجر متعهد شد تا 15/6 منزل را تخلیه نماید و در غیر این صورت روزانه 300 هزار تومان جریمه از پول پیش باقی مانده وی کسر گردد و دو شاهد علاوه بر مالک و مستاجر نیز پای برگه را امضا و اثر انگشت نمودند.
سوال : در صورت عدم تخلیه مستاجر در تاریخ 15/6 مالک با مراجعه به شورای حل اختلاف چه حکمی دریافت میکند در شرایط کرونا؟
سوال:اجاره مدت 30/4 تا تاریخ تخلیه چه می شود ؟ وآیا آن مبلغ روزانه 300 هزار بابت عدم تخلیه قابل کسر از پول رهن میباشد ؟
با تشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چون قسمتی از پول رهن را پس گرفته پس اراده خود را برای عدم تمدید اجاره اعلام نموده2- 25 درصد به مبلغ اجاره اضافه‌میشود 3-بله قابل کسر است طبق ماده 10 قانون مدنی.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه مستاجر قسمتی از مبلغ رهن را گرفته است شما باید درخواست تخلیه فوری در شورا مطرح نماید و حکم تخلیه صادر خواهد شد
شما باید دادخواست مطالبه وجه التزام روزانه
خسارت تاخیر در انجام تعهد را مطرح نمایید