مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

با سلام. مستاجر بنده با توجه به اتمام مدت قرارداد در مرداد ماه اعلام کرد که ملک را به علت کرونا تخلیه نمی کند. پس از این که به شورای حل اختلاف مراجعه کردم دستور تخلیه از طریق سامانه ثنا به نفع من صادر شد که به ایشان اطلاع رسانی کردم. ایشان بازهم اعلام کردند که پای حرف خود هستند و به دلیل کرونا تخلیه نمی کنند. بنده برای این که ایشان بالاخره ملک را تخلیه کنند تا خودم در آن ساکن شوم چه اقداماتی را باید انجام دهم. با تشکر از سایت خوبی که دارید.

پاسخ ها :

مریم ملک زاده

مریم ملک زاده :

سلام باید دستور تخلیه رو اجرا کنید یعنی از طریق شعبه نامه به کلانتری ببرید و مامور بگیرید برای تخلیه البته اگر مستاجر تقاضای مهلت نکند

سید سجاد اسداللهی

جناب آقای سید سجاد اسداللهی :

سلام
شما می بایست به اجرای احکام شورا مراجعه کرده و دستور تخلیه را از آن طریق اجرا نمایید

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

دستور تخلیه باید از طریق اجرای احکام شورا صورت گیرد و با قوه قهریه و نیروی انتظامی انجام گیرد.. مگر مبحث کرونا بر اساس بخشنامه قوه قضاییه در این خصوص مانع شود والا باید حکم سریعا اجرا شود.