مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در خرید یک کیلوگرم ‌تریاک ‌برای‌ اولین ‌بار

سلام ‌خسته نباشید. بابا منو به ‌همراه ‌رفیقش‌ 2 ماه پیش‌ دستگیر کردن ‌بخاطر اقرار خرید یک کیلوگرم تریاک. ولی ازشون چیزی نگرفتن ‌بعد قاضی ‌دستور داد 70 میلیون وثیقه ‌ما‌ وثیقه ‌گذاشتم‌ برگه ‌آزادی ‌گرفتیم روش زده بود ‌مشارکت‌ در خرید یک ‌‌کیلو‌ تریاک ‌بعد از اونجایی ‌که اینا اولین ‌بارشون بوده‌ چه حکمی براشون‌ صادر میشه‌ فقط‌ جریمه یا زندانیم ‌داره. ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به وزن تریاک کشف شده، احتمالاً حکم زندان صادر خواهد شد