مشاوره حقوقی رایگان - کشف مشروب دستساز و وافور

با سلام. بنده به همراه برادرانم صاحب یه باغ کشاورزی هستیم که در مالکیت پدرم میباشد. حال چند سالیست با توجه به توریستی بودن منطقه ما هم باغ خودمون رو به تفرجگاه یا قهوخانه یا .... تبدیل کردیم سکو زدیم تخت درست کردیم برای استفاده مسافرین همچین باغ در امتداد رودخانه هستش یعنی سکوها و تخت ها لب رودخانه هستن. و چند تا هم چادر هلال احمر برای اسکان و استراحت بعضی مسافران دائر کردیم که اجاره میکنن و شب رو استراحت میکنن. حالا چند روز پیش مامورین اطلاعات با لباس شخصی وارد ملک شدن که یه بطری شراب 200 سی سی بود در زیر یکی از درختها کشف کردن و همچین وارد یکی از چادرها شدن و یه وافور پیدا کردن با 17گرم سوخته داخل حقه وافور. بنده رو بازداشت کردن بعنوان صاحب ملک چون فقط من اونجا بودم. دادسرا برام قرار کفالت 15 میلیون صادر کرد. حال ابلاغ دادگاه انقلاب اومده برا حقه وافور و 17 گرم سوخته. که میگن برا شراب هم جدا میاد به شعبه دیگه.
حالا خواستم کمکم کنید چکار کنم من انکار کردم گفتم مال نبوده و واقعا هم نیست مسافر زیاد میاد اونجا از اونا بجا مونده. ولی دادستان میگفت تصرف دلیل بر مالکیت هست. هرچی بوده و باشه متعلق به من است.
واقعا چه راهی برای بی گناهی من وجود داره؟ و اینکه میدونم حکم ورود نداشتن حالا بعدا خودشون برا حکم ورود حتما یه کاری کردن.
راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تنها راه شما همین استناد به اجاره دادن و رفت آمد افراد در ملک است. تحت هیچ عنوان اقرار نکنید مخصوصاً درخواست تخفیف در میزان مجازات