مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره

باسلام دو ساله اپارتمانی را اجاره کردم و امسال برای تمدید اجاره ، موجر میگه حتما باید چک ماهانه برای پرداخت اجاره بدی ( منم چک ندارم )!! در مورد اجاره هم تقریبا به توافق رسیدیم حالا از خدمتتون سه تا سئوال دارم 1. چک ندارم باید چیکار کنم؟! 2. اجاره پارسال 85 رهن بوده و 500 اجاره. امسال گفته اجاره بیشتر میخوام و رهن کمتر (40 رهن و 2500 اجاره) آیا این تغییر اجاره به نسبت 20% معقول هست!؟ 3. نهایتا اگه بخاطرنداشتن چک به مشکل بربخوریم راهکار چیه؟! سپاس از توجه شما

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

1.سفته پشتوانه پرداخت میتوانید ارائه کنید و درپشت اجاره نامه قید شود که در صورت تاخیر ، موجر حق اجرا گذاشتن سفته ها را داشته باشد.
2.توافق طرفین مهم است و تبدیل رهن و اجاره مشکلی ندارد.
3.راهکار در صورت موافقت موجر سفته است