مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، تصمیم دارم مهریه خود را از طریق ثبت به اجرا بگذارم. مشکلی که وجود دارد این هست که دفترخانه ی محل ثبت ازدواج که در یک روستا در شهرستان گرمسار بوده، دیگر وجود ندارد. الان من باید به کدام دفتر ثبت مراجعه کنم برای گرفتن مهریه خود؟ در ضمن عقد ما در حدود نوزده سال پیش بوده است.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دفترخانه ها کفیل دارند یعنی کارشان را به دفتر خانه دیگر واگذار میکنند.
به اداره ثبت شهرخود رفته و با در دست داشتن عقد نامه بپرسید کفیل آن دفترخانه کدام شده است.