مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی در صورت بیماری نارسایی قلبی

سلام، بنده استخدامی سال 79 ناجا می باشم. در سال 96، متوجه شدم دارای مشکل نارسایی و نامنظمی قلبی هستم. با توجه به کمبود امکانات در مشهد جهت عمل به بیمارستان ولی عصر ناجا معرفی شدم. آن جا هم همین مشکل بود و بنده رو به بیمارستان 502 ارتش معرفی کردند. آن جا هم به دلیل مشکلات بیمه ناجا، بنده رو بستری نکردند و با توجه به وخامت حالم، عمل ابلیشن رو در بیمارستان رضوی مشهد انجام دادم، که در نهایت با توجه به حالم عمل ناموفق داشتم و نیاز به باتری پیدا کردم. با توجه به عدم وجود این عمل در بیمارستان‌های ناجا و یک سری مشکلات هنوز در همین شرایط هستم و عمل نکردم و توان مالی عمل در بیمارستان‌های شخصی را ندارم. میخواستم ببینم با این شرایط جهت مداوا و عمل چه باید بکنم؟ از طرفی همین ماه مجدد به شورای پزشکی معرفی شدم. آیا امکان بازنشستگی پزشکی واسم وجود داره؟ چون همون سال 86 که جهت مداوا در بیمارستان ولی عصر بودم چند تا از همکاران که عمل ابلیشن از نوع موفق داشتن بازنشسته شدن. من که عمل ناموفق داشتم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام احتمالا شورا از کارافتاده رای بده بهتون البته بسته به شرایط و مدارک پزشکی تون داره