مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

درود و خداقوت. من کارمند بانک هستم و23سال سابقه دارم. در بهمن چهارصد و سه سکته قلبی داشتم و رگ های قلبم همه داری فنر میباشد هر کدام از رگها دو تا سه تا فنر گذاشتن و با کوچک ترین استرسی شروع به درد میکند قلبم، خواستم بدونم شامل بازنشستگی یا.... میشود؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درخواست خودرامطرح نمایید ازطریق کمیسیون مربوطه مطرح خواهدشد احتمال بازنشستگی شماوحوددارد،،،ضمن بستگی به مدارک شماونظرکمیسیون دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مدارک پزشکی خود را ارائه دهید کمیسیون مربوطه تصمیم خواهد گرفت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

طبق ماده واحده بخشنامه جدید، بازنشستگی زودتر از موعد 1402 آقایان و خانم‌ها،

بیمه‌ شده‌های تآمین اجتماعی در صورت داشتن حداقل 55 سال و سابقه پرداخت حق‌ بیمه به‌مدت 20 سال یا بیشتر می‌توانند

تقاضای بازنشستگی خود را ارائه کنند. برای این کار متقاضی باید درخواست خود را به‌صورت کتبی به کارفرما ارائه کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید درخواست بدهید تا موضوع از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری گردد

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

نظر کمیسیون ملاک می‌باشد