مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت نامه و سهم الارث

سلام، خسته نباشید.
در سال 93 پدرم مرحوم شدن و من به همراه دو برادر و دو خواهرم به جهت رفع قسمتی از غصه های مادر عزیزم، به ایشان وکالت دادیم که اموال پدر در اختیار ایشان باشد. متاسفانه متن وکالت رو در خاطر ندارم که محضر چه وکالتی رو نوشته.
الان کمی به مشکل خوردیم و می خوام ببینم که آیا امکان فسخ وکالت رو دارم یا خیر؟ در چه صورت آری و در چه صورتی خیر؟
ضمنا پدر بنده چند دستگاه آپارتمان دارن که هر کدوم از ما نشستیم و مقدار قابل توجهی زمین در شهرستان و یک ملک مسکونی در شمال. طبق وصیت، مقداری زمین رو هدیه کردن برای امور خیر، یکی از آپارتمان ها که بنده در اون هستم رو بخشیدن به مادرم و بقیه آزادن.
آیا این وصیت شرعا صحیحه؟
مادر بزرگوار بنده از کدوم ماترک پدرم شرعا و قانونا ارث می برن؟ غیر از زمین ها که ارث پدربزرگم هست، مابقی ماترک ایشون مربوط به بعد از ازدواج ایشون هست.
خیلی از بذل محبتتون ممنونم.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام تحت شرائطی امکان احقاق حق شما وجود دارد، پاسخ دقیقتر مستلزم بررسی اسناد شما است، بهتر است حضوری یا تلفنی مشورت کنید.