مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل اعتیاد همسر

سلام، من مدت دو سال است که عقد کردم و به واسطه شغلم به بندر عباس مهاجرت کردم. در این فاصله همسرم به من خرجی نداده چون خودم درآمد داشتم. ‌علنا هیچ کاری نمیکند و اعتیاد دارد و تایم های زیادی من را تنها گذاشته. چند بار به علت حمل مواد دستگیر شده و در حال حاضر اعتیاد به هروئین دارد. به خانواده اش اطلاع دادم. او را سوار ماشین کرده و برده اند. در این مدت کلیه هزینه ها و مخارج با من بوده. الان مدت سه ماه است که جدا زندگی میکنم. برای طلاق به وکیل مراجعه کردم و ایشان گفتن باید شاهد بیاری. من شاهد ندارم. لطفا راحت ترین راه برای طلاق را معرفی کنید.

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
چنانچه اعتیاد ایشان از نوع اعتیاد مضر به بنیان خانواده باشد و همچنین ترک زندگی مشترک و یا عدم پرداخت نفقه از موارد مورد نظر قانون باشد با تشریفات مدنظر قانون امکان طلاق میباشد