مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق به دلیل اعتیاد زوج

با سلام، حدود 11سال است که ازدواج کردم. بعد از چندین سال متوجه شدم همسرم به شیشه اعتیاد دارد. چند بار اقدام به طلاق کردم. اما متاسفانه نتوانستم به خاطر پسرم جدا بشم. به خاطر این که به خانوادش بفهمونم که اعتیاد دارد، برای زندگی به روستای همسرم آمدیم. 3 سال است این جا زندگی می کنیم. یک بار چون به آخر رسید، اقدام به رفتن کمپ کرد. اما متاسفانه به 1سال نرسید که متوجه شدم، دوباره شروع کرده. این بار خواستم بره کمپ. با این که خانوادش میگفتن ترک نمیکنه ولی به خاطر این که ترک کنه و باردار بودم ازشون خواهش کردم کنارم باشن. به همسرم گفتم پشتش هستم. مجبور شدم چون هزینه اجاره نداشتیم به خانه پدر شوهرم بیایم. تقریبا 2 ماه مانده به زایمانم، کمپ رفت. 20 روز مانده به زایمانم، دورش تموم شد. ولی بر عکس خیال من ترک نکرده بود. پسرم که به دنیا آمد 3 روز بعدش خانه را ترک کرد. از پدرش خواستم به کلانتری اعلام کنند، تا دست به اشتباهی بزرگتر نزنه. بعد از 10روز ازش خبر گرفتیم. بعد سر از خانه پدر من در آورد. الان پسرم 6 ماهشه. میگه مصرف نمیکنم ولی من شیشه ای که باهاش مصرف میکنه پیدا کردم. بهشم گفتم، زیربار نمی رود که شیشه تازه استفاده شده. ولی چون جایی که پیدا کردم من 1ماه پیش مرتب کردم، مطمئنم تازه استفاده شده. الان تصمیم به طلاق دارم و قصد دارم 2 فرزندم را خودم بزرگ کنم. چگونه میتوانم از نامه کمپ استفاده کنم و ازش جدا بشم؟ آخرین کمپش مال 7 ماه پیشه. نامه مفقودیش مال 6 ماه پیشه. میخوام بچه ها خودم بگیرم بزرگ کنم یکیش 10سالشه و کوچیکه 6 ماهشه.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با استناد به نامه های کمپ و مفقودی میتوانید تقاضای طلاق کرده و حضانت فرزندان را نیز تقاضا کنید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.می توانید با اثبات اعتیاد وی به مواد مخدر صنعتی طلاق تان را بگیرید.به راحتی نیست اما با تلاش وامید می توانید.در صورتیکه به مشاوره بیشتر نیاز دارید تماس بگیرید.