مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حکم قطعی حقوق و مزایا

با سلام سه سال پیش در شرکتی نفتی که بعنوان کارمند آنجا بودم بعلت مشکل حقوقی توسط دادگاه اصفهان پلمپ و مدیرعامل وقت هم دستگیر و روانه زندان وب علت بدهی 400 میلیاردی هنوز در زندان بسر می برد و تکلیفی برایش مشخص نشده است خلاصه باتوجه به اینکه اینجانب حکم قطعی حقوق و مزایا از اداره کار دارم تاکنون هیچ تکلیفی از طرف دادگاه صورت نگرفته ما من و حدود سی نفر از پرسنل تاکنون در بلاتکلیفی بسر میبریم بنابراین سوال اول اینکه حکم ما با توجه به طلب بانک و دارایی و سرمایه گذار جزو حقوق ممتاز میباشد دوم اینکه چگونه میتوان حقوق مان را دریافت کنیم سوم. آیا بعد از سه سال دیرکرد پولمان را میتوانیم بگیریم و برچه مبنا ود رصدی با توجه به تورم بالا چگونه محاسبه میشود چهارم اینکه این حکم مربوط به سال 96 هست آیا میتوان درخواست بر اساس سال 99 کرد پنجم اینکه مبلغ حکم من 12 میلیون تومان هست و در مجموع سی نفر پرسنل حدود سیصد میلیون میشود

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر اموالی بوده باشد اموال توقیف کنید در غیر اینصورت بخاطر بدهی مالی میتوانید تقاضای جلب کنید و با توجه به اینکه در زندان هستن میتونین بنویسین تا زمان تسویه در حبس باقی بمونه