مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سرقت موتور

سلام وخسته نباشید
من با دوستم رفتم سبزه میدان بازار اصفهان ساعت 10شب وموقع برگشتن موتور و متاسفانه برده بودن وبسرقت رفت من هم موتور وبا مشخصاتش گزاشتم در سایت دیوارکه مژدگانی میدم کسی پیدا کرد یا هرکی برده بیاره اخه موتور 3ملیکن بیشتر نمیرزه وارزش نداره وسیلع کار
بعد دوشب بعدش با یه دوست دیگم رفتیم پارک وگفتم بیا اذیت کنیم .....الکی بگیم موتورو پیدا کردیم وبگیم لاقل 100تمن یا 50تمن بریز فردا بیا موتورو ببین تگه بود ببر نبودم 50تمنو پس بگیر گفت باشه و50تمنو ریخت بعدش ما هرچی زنگ زدیم گوشیش ازدسترس خارج شده بودوفرداشم جمعه اینا بدون هماهنگی رفته بودن سرقرار وهی زن زنگ بعد دوستم جواب داد که بابا سرکاری الان رفته شکایت کرده از من که اونشب باهاش بودمو اونیکه زنگ زد سربه سرش گزاشتو صاحب شماره کارت هممونم میشناسه تو تیم فوتبال باهمیم میخ استم بدونم از شکایت بجایی میرسن ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله امکان داره.به هر حال اصل بر اینه که ادعا صحیحه مگر اینکه خلافش ثابت بشه.شما وقتی ادعا میکنی وسیله مسروقه دست من هست علی الظاهر این ادعا مبتنی بر واقعیته.حالا اینکه مدعی هستید شوخی بوده نیازمند اثباته و دلیل میخواد.گرفتن پول در اینحالت هم نمیتونه جنبه شوخی داشته باشد به هر حال تا همین حد اقدام انجام شده را میتوان تحت عنوان اتهام تعقیب نمود چون تماس گیرنده به حرف بسنده نکرده و در عمل از مالباخته وجهی را به ناحق اخذ نموده است.این قسمت کار را نمیتوان در قالب شوخی گنجاند.ضمن اینکه به لحاظ اخلاقی هم اینکار درست نیست.