مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت بنام شخص دیگر.

من حدود دوازده سال پیش سیم کارتم رو برای ضمانت پرداخت اقساط برادرم برای موتور دادم که سیم کارت رو بنام شخص زدن. با تصفیه سیم کارت به من داده شد ولی من آنرا به اسم خودم نزدم. بعد از سرقت موبایلم نتونستم خطم رو بسوزونم و نتوانستم اونو پس بگیرم. بعد از تلاش زیاد شماره و نشانی شخص مورد نظر رو پیدا کردم که اول اظهار بی اطلاعی کرد ولی بعدا تصمیم به باج خواهی کرد. سیم در دست من بوده و همه تماسها برای من هستش و شخص حتی از شماره خط هم بی اطلاع است و به دفاتر پیش خوان دولت هم مراجعه نکرده است. چکار کنم؟ متشکر

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
دادخواست اثبات مالکیت سیم کارت به طرفیت طرف مقابل در شورای حل اختلاف بدید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

به هر حال قانون کسی را که سیم کارت به نام وی هست مالک میشناسد.شما باید دعوی حقوقی طرح کنید و دادخواست بدید.