مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند قطعی خودرو

سلام
سال گذشته ماشینی خریداری کردم و انتقال سند در مرکز تعویض پلاک انجام شد و برگ سبز تک برگ بهم دادم و همه مدارک بنام خودم هست
متاسفانه در حال حاضر که خواستم بفروشم مرکز تعویض پلاک میگه باید سند قطعی هم بنامم باشه و از مواردی هست که باید برای نقل و انتقال اسمی بنامم شده باشه
در حال حاضر نمیتونیم اون شخص قبلی رو پیدا کنم
لطفا من راهنمایی کنید که چطور میتونم فروش انجام بدم و این نقل و انتقالات هم به مالک جدید صورت بگیرد
ممنون

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام باید به دادخواستی طرفیت مالک قبلی خودرو در دفاتر قوه قضاییه تنظیم نمایید الزام به تنظیم سند رسمی مطالبه هزینه های دادرسی بدهید این کار را می‌تواند وکیل برای شما انجام دهد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

امکان فروش و نقل و انتقال قطعی بدون اینکه سند به نام شما شده باشه وجود ندارد.باید به طرفیت همان فروشنده قبلی دعوی الزام به تنظیم سند بدید.همان آدرسی که در سند فروش قید شده را به عنوان آدرس ایشان اعلام میکنین حتی اگه نامبرده اونجا ساکن نباشه.در حال حاضر اغلب اشخاص در سامانه ثنا ثبت نام کرده اند برای همین این احتمال وجود دارد که آدرس طرف مقابلتان در ثنا وجود داشته باشد.در هر صورت هیچ راه دیگری جز به نام زدن سند وجود نداره و در شرایطی که شما قرار دارید تنها راه همین الزام به سند هست.نبودن آدرس دقیق طرف هم مانع طرح دعوی و صدور حکم نیست.